werkwijze Pixelzebra Solutions

Hoe we werken

Hoe we werken

Pixelzebra Solutions biedt oplossingen die passen bij uw organisatie. We hebben ervaring en de juiste diepgaande kennis van de service- en onderhoudsbranche in huis. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd passende hulp bieden. We gaan altijd doelgericht en efficiënt te werk. Dat betekent dat we werken in overzichtelijke stappen. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent. Daarbij zijn al onze software en applicaties ‘cloud-based’. We werken uitsluitend met abonnementen, dus u hoeft geen licenties te kopen. We vinden het namelijk belangrijk dat u zelf de controle heeft over de omvang van het project, de kosten en over de snelheid van de implementatie.

Onze basisdoelstelling is dat uw software echt geborgd is in uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers er op de juiste manier mee kunnen werken, zodat zij hun werk beter kunnen uitvoeren. Daarom werken we in kleinere projecten en nemen we de tijd voor scoping, implementatie, testen en optimalisatie.

Support

We begrijpen dat u, wanneer u eenmaal met uw systeem werkt, soms vragen kunt hebben. Daarom biedt Pixelzebra Solutions u de nodige support. Onze Support Consultants staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw gebruikers- en technische vragen. Behoefte aan support? Klik hier.