terug naar overzicht

Werkt u voor een machine dealer bedrijf in de industriële sector? Een ERP-oplossing zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens met elkaar verbonden worden, zodat u een beter inzicht heeft in uw bedrijfsgegevens en uw werk beter kan uitvoeren.

Een Dealer Management System is de handige ERP-oplossing inclusief financiële boekhouding en materiaalbeheer in één systeem. Een DMS verbindt alle elementen van uw bedrijf, zoals productie, inkoop, verkoop, logistiek en administratie, en zorgt zo voor duidelijke structuren en duidelijke communicatie. Een DMS is gemakkelijk uit te breiden met de voor u noodzakelijke applicaties. Verhuurd uw bedrijf ook machines? Dan voegt u gemakkelijk een verhuur software toe. Ook kunt u uw DMS eenvoudig uitbreiden met een mobiele oplossing, die u altijd en overal inzicht geeft in uw advertenties.

Download de whitepapers

Speciaal voor u hebben we handige whitepapers gemaakt over het Dealer Management System en de bijbehorende uitbreidingsfuncties. Kom alles te weten over de voordelen van de Dealer Management Software op de speciale pagina en download de whitepapers.

Wilt u weten hoe uw bedrijf gebruik kan maken van een Dealer Management System?
Laat vrijblijvend uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
Neem contact op