terug naar overzicht

Microsoft Dynamics 365 Business Central is vandaag de dag een van de populairste ERP-systemen voor MKB-bedrijven. De opvolger van Microsoft Dynamics NAV is al door veel kleine en middelgrote organisaties over de hele wereld omarmd. Dit zijn 8 redenen waarom Business Central ook voor u de juiste oplossing kan zijn.

1. Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Hoewel Dynamics NAV al enorm gebruiksvriendelijk was, is Business Central dat des te meer. Gebruikerservaring staat bij Microsoft centraal in al haar producten. Dit resulteert zich in mooie menu’s, duidelijke knoppen en bovenal erg intuïtief. Alle gebruikers leren mede hierdoor snel omgaan met het systeem, waardoor lange, kostbare trainingsdagen niet langer nodig zijn. Daarnaast ondersteunt Pixelzebra Solutions uw medewerkers om ze op weg te helpen met onze Live in 5 aanpak.

2. Uiterst populair

Zoals eerder genoemd is Business Central de opvolger van wat voorheen bekend stond als Dynamics NAV. Daardoor heeft Business Central dus een uitgebreide groep gebruikers bestaande uit ruim 160.000 klanten met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Door deze populariteit zijn er veel partners, gespecialiseerde consultants en online video’s die u kunnen helpen. Verder groeien de functionaliteiten snel.

3. Geweldige basisfunctionaliteiten

Business Central is op zichzelf al een uitstekend product. Daarnaast biedt het veelzijdige en uitgebreide functies die waardevol zijn voor elk type organisatie. Voor Microsoft-partners is het de perfecte oplossing om branche specifieke functionaliteiten toe te voegen, om zo een ​​niche-oplossing te creëren.

4. Lagere kosten

Met het gebruik van Business Central werkt u efficiënter, neemt u betere beslissingen en wordt u productiever. Uiteindelijk bespaart dit u een hoop kosten. De op rollen gebaseerde interface van Business Central zorgt voor snelle toegang tot al uw relevante informatie. En dankzij de naadloze integratie met Outlook, Word, Excel, Teams, Power BI en andere Microsoft-technologie maakt Business Central uw dagelijkse werk nog gemakkelijker.

5. Eenvoudig uit te breiden

Business Central is eenvoudig uit te breiden waardoor gewenste functionaliteiten met extensies aan Business Central kunnen worden toegevoegd. Partners en specialisten over de hele wereld ontwikkelen verschillende functionaliteiten die ze aanbieden in een extensie, die u kunt gebruiken in combinatie met de standaard Business Central-applicatie. Uw ERP-omgeving is dus zo in te stellen met precies die functies die u nodig heeft.

6. Geïntegreerde Power BI

Power BI is de toonaangevende oplossing van Microsoft voor rapportage en business intelligence. Deze veelgeprezen tool is volledig geïntegreerd met Business Central. Dit geeft u krachtige en handige dashboards in uw ERP-systeem met rapportages, KPI’s en managementinformatie.

7. Uitstekende veiligheid

Beveiliging is voor iedereen van cruciaal belang. Met Business Central weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn. Zo is onder andere de verificatie van gebruikers goed georganiseerd. Daarnaast zijn al uw gegevens beveiligd met gegevensversleuteling in zowel Business Central als Power BI.

8. Software as a Service

Steeds meer organisaties kiezen tegenwoordig voor een SaaS-oplossing. Dit betekent dat u maandelijks een vergoeding betaalt voor het gebruik van de software. De zorgen en hoge kosten van uw eigen servers, infrastructuur en onderhoud zijn niet langer in beeld. Microsoft is al jaren actief in het leveren van SaaS-oplossingen en met Business Central werkt u zorgeloos met een top ERP-systeem tegen lage en voorspelbare kosten.

Business Central voor uw bedrijf

Heeft u vragen over Business Central of bent u geïnteresseerd in Business Central voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Neem contact op