Live in 5 logo

Live in 5

Wat is Live in 5?

Met de Live in 5 aanpak van Pixelzebra Solutions is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek gebruik te maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zoals de naam al doet vermoeden, willen wij bedrijven hiermee zo snel mogelijk op weg helpen zodat zij hun doelstellingen kunnen halen.

Doel

Het doel is om de livegang in vijf stappen te realiseren. Na deze stappen te hebben afgerond, blijven wij ondersteuning bieden. Het voordeel van deze aanpak is dat u als organisatie niet meer vooraf voor een hoog bedrag een licentie afsluit, maar maandelijks een bepaald bedrag betaalt. Wij werken dus met een zogeheten ‘pay-per-use-model. Daarbij is het mogelijk om al aan het begin van het project gebruik te maken van het product/oplossing, waardoor u de voordelen ervan direct ervaart.

Bekijk pakketten en prijzen 

Live in 5 logo

De Live in 5 stappen

Stap 1: Aanvraag

U neemt contact op om de Live in 5 aanpak binnen uw organisatie te realiseren.

Stap 2: Inventarisatie

Samen kijken we naar uw standaardprocessen en brengen we de huidige knelpunten in kaart. Welke processen kunnen efficiënter en geautomatiseerd worden? Kunnen we terugkerende handmatige processen verder digitaliseren? Samen met u brengen we het verbeterpotentieel in kaart, zodat we uw systeem op de juiste manier kunnen inrichten.

Stap 3: Inrichting

Zodra de inventarisatie fase is afgerond en de scope en fasering is bepaald, voeren we samen de migratie uit. Dit zorgt ervoor dat uw hoofdgebruikers met eigen artikelen en klantgegevens kunnen werken. Het systeem wordt volledig ingericht naar uw wensen. Vervolgens worden de processen veelvuldig getest en maken we het systeem op de achtergrond klaar voor de livegang.

Stap 4: Gericht trainen 

Gebruikersadoptie heeft bij Pixelzebra Solutions hoge prioriteit. In de korte periode voor livegang lopen we samen met uw gebruikers door de ingerichte systemen. Hierbij worden eindgebruikers gericht getraind en begeleiden we ze in de taken die zij straks in het systeem uitvoeren.

Stap 5: livegang met begeleiding

De echte leercurve begint pas wanneer u daadwerkelijk van het systeem gebruik maakt. We laten gebruikers zo snel mogelijk met het systeem starten en zorgen voor optimale ondersteuning. We zorgen dat uw medewerkers de nieuwe oplossing omarmen. Zo lopen uw operationele processen geen gevaar, wordt er efficiënter gewerkt en kunnen op basis van correcte gegevens en juiste rapportage de juiste beslissingen worden genomen.

Bekijk hier welke modules inbegrepen zijn.

 

Demo aanvragen Scan aanvragen Test drive aanvragen      Koop nu